Utama
 

Kenapa Perlu Gunakan Shopping Cart dniaga.net?

dniaga.net dibangunkan untuk memberi kemudahan kepada para usahawan yang ingin mempromosi dan menjual produknya secara online dengan caj yang paling murah dan cara penjualan yang lebih teratur dan sistematik.

Kebanyakan peniaga menjual produk mereka melalui blog mereka dan cara ini sebenarnya akan menyukarkan mereka apabila produk dan artikel yang dimasukkan semakin bertambah dan bertambah.

Secara ringkasnya, sistem dniaga.net memudahkan urusan jual beli produk anda kerana :

  • Murah dan Senang Digunakan
  • Tiada Had Penggunaan
  • Mesra Pengguna
  • CMS tersendiri
  • Mengekalkan ciri blog anda
  • Kos penghantaran yang teratur
  • Sistem stok produk
  • Penggunaan Kupon
  • Template yang pelbagai
  • Mudah dikemaskini
  • Menepati citarasa usahawan muslim
  • Memudahkan capaian produk

PROMOSI GILA NIAGA

Mari abang, mari kakak, mari adik... Yang susah kita senangkan, yang mahal kita murahkan, yang tak laku kita kayakan...
Dniaga.net kini melancarkan kempen PROMOSI GILA NIAGA yang mana anda semua tidak perlu ragui lagi keberkesanan sistem shopping cart ini. Anda tidak akan rugi apa-apa kalau gunakan sistem ini. Berikut adalah sedikit info tentang promosi yang kali pertama dibuat ini:

  • 10 PELANGGAN PERTAMA mendaftar menggunakan sistem ini akan diberikan pakej percuma selama SATU TAHUN HABIS
  • Tempoh percubaan untuk anda menggunakan sistem ini dipanjangkan dari 7 hari kepada TIGA BULAN
Jadi tunggu apa lagi? daftar kedai anda di sini dan kami akan bimbing anda menggunakan sistem ini sehingga anda pandai.

Pakej Termurah Di Abad Ini

dniaga.net menyediakan 4 pakej pilihan untuk anda iaitu

  • pakej RM15 sebulan
  • pakej RM20 sebulan
  • pakej RM180 Setahun
  • pakej RM240 Setahun
Tiada caj lain dikenakan kepada anda. Macam tak percaya je kan? Tunggu apa lagi? daftarlah cepat dan berniagalah bersama-sama kami.

Ubah Cara Niaga Anda

Sedarkah anda bahawa berniaga melalui blog sebenarnya akan mengundang masalah besar kepada anda jika sudah terlalu banyak produk dan artikel diisi? Ini akan menyebabkan ramai pelanggan-pelanggan baru anda akan terlepas pandang terhadap produk-produk lama sebelum ini. dniaga.net boleh mengatasi masalah tersebut dan dalam masa yang sama juga, anda masih boleh berblog seperti sedia kala. Jadi, tukarlah kepada dniaga.net. [ SETERUSNYA ]

Pakej dniaga.net

Dari segi kefungsian dan kegunaan dniaga.net, kesemua pakej yang ditawarkan adalah sama sahaja. Tetapi apa yang membezakan adalah bilangan iklan yang akan pentadbir letak dalam laman shopping cart pelanggan. Berikut adalah jumlah iklan yang akan diletakkan di dalam laman shopping cart pelanggan mengikut pakej :

  • Pakej A (RM15 sebulan) : maksimum 3 iklan
  • Pakej B (RM20 sebulan) : maksimum 1 iklan
  • Pakej C (RM180 setahun) : maksimum 2 iklan
  • Pakej D (RM240 setahun) : tiada iklan diletakkan

Mencari Dropship

Posted by Admin 31-12-2010 [0 Respon] [1660 Hit]

dniaga nak memulakan projek baru iaitu menjual pelbagai jenis produk dengan menggunakan sistem affiliate... so, sekarang ni dniaga mencari para dropshipper yang berminat untuk bekerjasama dengan dniaga.   [ Seterusnya ]

Selamat Datang

Posted by Admin 20-11-2010 [0 Respon] [1307 Hit]

Assalamualaikum dan salam sejahtera... dniaga.net mengucapkan terima kasih kerana sudi melayari portal kedai online ini. Kumpulan dniaga.net mengharapkan dengan terbinanya laman web ini akan dapat menarik lebih ramai lagi usahawan-usahawan online menggunakan sistem shopping cart ini.   [ Seterusnya ]

 
Para usahawan
Portal rasmi dniaga.net
Portal direktori laman niaga
Menjual pelbagai jenis produk